Contact us

Villa Pandu, Brongbong, Noord Bali

Rafting op Bali

Rafting op Bali

Rafting op Bali (wildwater kano varen)

Midden-Bali heeft veel spectaculaire rivieren die gevoed worden door de regen en bronnen in de bergen. Rafting op Bali is, naast het sportieve element, een geweldige manier om de Balinese natuur met zijn rivieren, prachtige rijstterrassen en adembenemende afgronden te ontdekken. De beste periode om te raften is van oktober tot maart wanneer het water in de rivieren het hoogst staat, maar ook tijdens het droge seizoen is raften altijd zeker de moeite waard.

Sungai Ayung is niet alleen de heiligste rivier van Bali, maar ook de langste en spectaculairste van het eiland. De meeste organisatoren van raften op Bali zijn dan ook gelegen in Ubud en omgeving waar er tussen 19 en 27 klasse II en II stroomversnellingen zijn. Sungai Telagawaja (rivier) in de buurt van Muncan is ook een gewilde raftplek. Het raften en de landschappen daar zijn wat wilder.

Rafting op Bali betekent plezier voor de hele familie. Wees dus voorbereid op natte kleren en geniet ervan. Neem wat extra droge kleding mee in plastic zak.

rafting op Bali


deel deze rafting op bali pagina

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail