Contact us

Villa Pandu, Brongbong, Noord Bali

Golfen op Bali

Golfen op Bali: Golfbanen van Bali

Golfen op Bali: Bali is een golfbestemming in opkomst. Golfers van over de hele wereld komen er om op de verschillende topbanen te spelen.

Nirwana Bali Golf Club

De Nirwana Bali Golf course, gelegen aan de zuidwest kust bij Tanah Lot, is ontworpen door Greg Norman. Het is een schitterende golfbaan, gelegen tussen de rijstvelden en kliffen met prachtig mooie zeezichten. Vooral hole 7, par 3, is een bekende hole van de foto’s, met het schitterende uitzicht op de Pura Tanah Lot. Voor golfen op Bali is deze golf course een van de beste keuzes.

Golfen op Bali - Nirwana Bali Golf Club

Bali Golf and Country Club

De golfcourse is gelegen in Nusa Dua, in het zuiden van Bali, omringd door de vele vijf sterren hotels. Nick Faldo, Ian Woosman, Vijay Singh en Colin Montgomery zijn enkele namen die gespeeld hebben op een van de beste golfcourses van Azi. Deze golfbaan is een championship course, waarin het verleden vele prestigieuze toernooien, zoals de Johnnie Walker Skins en Alfred Dunhill Masters, zijn gespeeld.

Bali Golf and Country Club

Bali Handara Kosaida Country Club

In een bergachtige omgeving en vlakbij Lake Batur ligt de Handara golfcourse in het groene binnenland van Bali op een hoogte van 1.142 meter boven de zeespiegel. Deze ligging zorgt voor spectaculaire uitzichten. De temperatuur is hier gemiddeld tussen de 14 à 20 graden Celsius. Dit maakt het spelen op deze golfcourse zeer aangenaam.

Bali Handara Koisada Country Club

New Kuta Golf

New Kuta Golf is Balis nieuwste Golf course, gelegen in de schitterende omgeving van het Kewasan Pecatu Indah Resort, Uluwatu. In 2009 is hier de Indonesian Open Golf Championship 2009, Asian Tour, gespeeld. The golfcourse heeft twee onderscheidende nines, waarbij de back nine langs de Indische Oceaan loopt. Hole 14, 15, en 16 is de Aziatische versie van de Amen Corner!

New Kua Golf Club

Bali Beach Golf Club

De oudste golfbaan van Bali is gelegen in Sanur en onlangs gerenoveerd. Deze 9-holes golfcourse is voor iedere golfer van elk een niveau een enorme uitdaging.


deel deze golfen pagina

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail